Kraj i za četvrtog nosioca, Linet ide dalje!

Izvor: B92, 23.Jan.2023, 06:03

Kraj i za četvrtog nosioca, Linet ide dalje!

Nastavljena je seča favoritkinja na Australijan openu.

Van turnira je i četvrti nosilac, Francuskinja Karoln Garsija, od nje je posle 117 minuta igre bila bolja Magda Linet iz Poljske, 7:6 (3), 6:4.

Njoj je ovo prvi plasman u četvrtfinale grend slema i apsolutno ga je zaslužila, jer je na putu do osam najboljih izbacila tri nosioca.

Bila je smirenija i koncentrisanija u važnim poenima, dok je Garsija igrala sa mnogo oscilacija i delovala je prilično nervozno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Iako je Garsija imala 3:0 u početnom setu, to joj nije bilo dovoljno, Poljakinja se furiozno vretila povela sa 6:5, a onda smo gledali taj-brejk.

Dobila ga je Magda sa 7:3.

U drugom setu, uspela je da dođe do brejka u devetom gemu za 5:4, da bi potom u narednom gemu iskoristila prvu meč loptu.

Ona će u četvrtfinalu igrati sa Karolinom Pliškovom koja je pobedila Šuai Džang sa 6:0, 6:4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.