Kraj golf sezone je - Kup prijateljstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2010, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj golf sezone je - Kup prijateljstva

ŽABALJ -

Kraj golf sezone u Srbiji obeležen tradicionalnim Kupom prijateljstva, na kojem su, osim naših takmičara, učestvovali i gosti iz Slovenije.

Golf klub "Centar" na svom terenu kod Žablja bio je domaćin tradicionalnog turnira na kojem je učestvovalo više od 50 takmičara, od čega 37 iz slovenačkog golf kluba "A2.

Uz pohvale organizatorima za sve bolji teren, gosti su istakli da golf radnici u našoj zemlji dostižu standarde potrebne za vrhunska takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pri čemu se u bliskoj budućnosti može očekivati dolazak većeg broja slovenačkih takmičara.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, naši golferi ovoga puta ostvarili su bolji rezultat i zadržali prelazni pehar, pa će gosti osim dobrog gostoprimstva morati da razmišljaju i o tome kako da se revanširaju na sportskom terenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.