Kraj! Aleksis Sančez jednim potezom najavio bombu za finiš prelaznog roka!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj! Aleksis Sančez jednim potezom najavio "bombu" za finiš prelaznog roka!

E, sada se spremite za trku godine!

Aleksis Sančez je upravo poslao zvanični zahtev čelnicima Arsenala da želi da napusti klub do kraja prelaznog roka!

Čileancu je prekipelo posle poraza od Liverpula na Enfildu i ne želi da odradi poslednju godinu ugovora, već tera Arsenal da prihvati ponudu i proda ga do kraja prelaznog roka.

Sančeza čeka Mančester siti raširenih ruku, pošto se PSŽ okrenuo Kilijanu Mbapeu i jasno je da nema mesta da ugura i Čilenaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pakleni napad.

Mada, ništa bolja situacija nije ni u timu Sitija, pošto je Pep Gvardiola prilično nagomilao ofanzivce, ali jasno je da za Sančeza uvek mora da nađe mesta.

Sančez je nezadovoljan, poslao je zahtev za odlazak, a to može da smanji cenu njegovog transfera, naročito kada se zna da već u januaru može da potpiše predugovor sa narednim klubom.

Dakle, trka počinje, mada deluje da je u njoj samo jedan klub, ali da sačekamo još malo, znamo koliko uvek ima preokreta u "pet do 12".

Njuškaju navodno i Mančester junajted i Čelsi, a u tom slučaju bi finiš prelaznog roka mogao da bude najzanimljiviji u poslednjih nekoliko godina.

BREAKING: Alexis Sanchez has reportedly handed in a transfer request.

— 101 Great Goals (@101greatgoals) August 28, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo ludilo - Pep ponudio keš i igrača za Sančeza, Venger je lud ako odbije!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2017, 10:44

Španac odlučan da dovede Čileanca, ima fantastičnu ponudu...Mančester siti želi da dovede Aleksisa Sančeza i spreman je da učini sve da to ostvari do kraja prelaznog roka...Pisali smo juče da je Čileanac zatražio odlazak iz kluba, a danas se pojavio nastavak koji bi mogao da izazove novi haos...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.