Zadar - Radnički (subota, 19h)

Izvor: B92, 08.Jan.2010, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadar - Radnički (subota, 19h)

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u 15. kolu NLB lige gostuju Zadru, a trener Miroslav Nikolić analizirao je kvalitete protivnike.

"Izabranici Zmaga Sagadina posebno kvalitetno igraju kod kuće. Odlično trče i šutiraju za tri poena. Pitanje je koliko ćemo moći da im pariramo u tranziciji. Spremili smo se dobro, ali sumnjam da ćemo ih zbuniti nekim odbranama kao što je to bio slučaj u prvom meču. Ipak, kao i uvek nadam se najboljem", rekao je Nikolić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Radnički u dosadašnjem toku Jadranske lige ima učinak od šest pobeda i osam poraza.

„Do sada nismo mogli bolje. Moji igrači su silno motivisani, naročito protiv favorita NLB lige. Takvim pristupom došle su i neke iznenađujuće pobede. Pokazali smo da smo ekipa sa karakterom, vraćali smo se čak i posle minus 20. Dokazali smo da nam je mesto među najjačima. Ali, sada moramo da nastavimo sa kvalitetnim izdanjima. Ni pod razno ne smemo da uđemo u seriju poraza. To je ključno za uspešnu sezonu", dodao je Nikolić.

U prvom delu sezone Radnički je savladao Zadar sa 72:69, a okršaj u Hrvatskoj počinje u subotu od 19 časova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevčani u Zadru, a već mislie na Bosnu

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2010

Kragujevčani nakon praznične pauze, puni samopouzdanja idu na megdan Zadranima koji ne znaju za poraz na domaćem parketu. Zadar je apsolutni favorit, ali se nadam da ćemo uspeti da pružimo još jednu kvalitetnu partiju, kaže Miroslav Nikolić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.