Kovalainen očekuje dobre odnose

Izvor: B92, 17.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovalainen očekuje dobre odnose



Novi vozač ekipe Formule 1 MekLarena Heiki Kovalainen rekao je da ne očekuje da se ponove problemi koje su imali Luis Hamilton i Fernando Alonso tokom prošle sezone.

Hamilton i bivši svetski šampion nisu bili u dobrim odnosima jer je Španac smatrao da njegovi timski kolega ima bolji status. Kovalainen je praktično zamenio mesto sa Alonsom pošto je španski vozač prešao u Reno.

’’Luis je odličan vozač. Borio se za titulu svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šampiona u svojoj prvoj sezoni. Do sada su svi bili veoma predusretljivi i priredili su mi toplu dobrodošlicu. Sa Luisom mogu da se takmičim na stazi koliko god mogu, ali van staze možemo da se smejemo o tome’’, rekao je Kovalainen.

Finac je izjavio da očekuje jednak tretman obojice vozača.

’’Mislim da se MekLaren u prošlosti isto odnosiio prema svojim vozačima. Mislim da to neće biti problem ni sada’’, rekao je Kovalainen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.