Izvor: Blic, 26.Apr.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević potiskuje Inzagija

Kovačević potiskuje Inzagija

TORINO Pojavljivanje Darka Kovačevića i izostanak Filipa Inzagija, u startnoj postavi Juventusa na poslednjem meču sa Fiorentinom (1:0), podigao je dosta bure u Italiji.

Prvi je u odbranu napadača Juventusa stao Inzagijev mlađi brat Simone, napadač Lacija.

Bio sam veoma iznenađen kad je Filipo 'počeo' susret sa klupe. Pipo je postigao pregršt važnih golova za klub. Treba poštovati odluke trenera, ali on je vanserijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrač izjavio je vidno nezadovoljan Simone Inzagi.

Na drugoj strani, Filipo je regovao mnogo smirenije od mlađeg brata.

Počeo sam samo jednu utakmicu sa klupe. Juventus je veliki klub, sa mnogo dobrih igrača. I dalje imam poverenje u upravu i trenera rekao je Filipo.

Međutim, prema pisanju italijanskih medija, već se špekuliše sa imenom budućeg tima starijeg Inzagija. Za sumu od 80 miliona maraka, čelnici 'stare dame' iz Torina bi se, verovatno, odrekli usluga 'super Pipa', a kao zainteresovani javili su se italijanski velikani: Roma, Lacio, Milan i Inter. Da li će na 'Olimpiku' zaigrati tandem Simone Filipo Inzagi? P. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.