Kovačević: Presudio meč s Finskom

Izvor: B92, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Presudio meč s Finskom



Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente rekao je da problem nije u neiskustvu igrača, već u njihovim navikama koje se teško ispravljaju. Vezni igrač Nenad Kovačević potvrdio je da je selektor u pravu i dodao da Jermenija nije toliko kvalitetna koliko su joj srpski reprezentativci dozvolili.

''Očekujem golove protiv Azerbejdžana, oni su motivisani jer žele da postignu više od Jermena. Poznata je netrpeljivost koja postoji među njima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Azerbejdžan je jak kolektiv, u sećanju mi je ostao njihov kapiten iz utakmice u Beogradu'', izjavio je Kovačević.

26-godišnji fudbaler je rekao da nada za plasman na EURO 2008. još uvek postoji, ali da sada ne zavisi sve od nas.

''Sve ekipe prave greške u kvalifikacijama. Meni je najviše žao zbog načina na koji smo mi gubili bodove, jeftino smo prodali svoju kožu. Ako ne odemo na EP, to će biti zbog utakmice sa Finskom u Beogradu'', rekao je Kovačević.

Antonio Rukavina smatra da je uvođenje mladih igrača bio dobar potez.

''Ne treba sada praviti buku oko toga da li su igrači bili uplašeni ili nervozni. Da smo pobedili, svi bi mislili da je uvođenje mladih igrača bilo pravi potez'', izjavio je Rukavina.

Utamica Azerbejdžan-Srbija igra se u sredu u 18 časova po našem vremenu. U Beogradu 'orlovi' su slavili 1:0 golom Nikole Žigića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.