Kovač okrenuo ploču - zašto je bitno ko kada izlazi iz klupskog autobusa?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač "okrenuo ploču" - zašto je bitno ko kada izlazi iz klupskog autobusa?

Izgleda da je to ipak važan detalj u pripremi za meč.

Bajern Minhen je u novu sezonu krenuo sasvim dobro, beležio pobedu za pobedom, ali su ubrzo posustali nakon nekoliko loših rezultata.

Spominjala se i smena trenera Nika Kovača, međutim Hrvat polako vraća Bavarce ka vrhu tabele u Bundesligi.

Da bi se to desilo moralo je nešto da se menja, a nemački Bild je otkrio koja je pravila ustanovio nekadašnji reprezentativac Hrvatske.

Od kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krenulo sa lošim rezultatima, prvo je naložio da svi igrači moraju da se zagreju pre utakmica, ne samo startnih 11.

Isto tako, svi igrači koji su u autobusu moraju da siđu zajedno kada stižu do stadiona, ranija praksa je bila da izađu samo igrači koji će na teren od prvog minuta, dok bi ostali sedeli u autobusu na pola sata pred početak utakmice igrajući igrice na telefonu ili slušajući muziku, prenosi Bild.

Detalji prave razliku na ovako visokom nivou, to je sasvim očigledno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.