Kovač: Uvek isto, krenemo lepo, pa grešimo; Boli jako

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2018, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Uvek isto, krenemo lepo, pa grešimo; Boli jako

Trener minhenskog Bajerna Niko Kovač kaže da je njegov tim ponovio iste greške iz meča sa Hertom i Augzburgom i u duelu sa Mehengladbahom.

Bajern je poražen na Alijanc areni od Koltova ubedljvim rezultatom (0:3), čime je nastavio sa lošim rezultatima u poslednje vreme.

"Iste stvari se događaju već duže vreme. Iste greške, koje smo pravili protiv Augzburga i Herte činili smo i sad. Počnemo lepo, pa se onda dogode individualne greške koje se kažnjavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na ovom nivou", kazao je Kovač i dodao:

"Nismo iskoristili šanse da dođemo do prednosti već smo primili golove. Gladbah je igao izuzetno dobro na sredini, udvajao nas na krilima, bilo je jako teško proći. Sve ovo jako boli, ali moramo živeti sa tim".

Bavarci u poslednja tri kola u Bundesligi imaju samo bod i sa ukupno 13 zauzimaju peto mesto na tabeli. Ni u Ligi šampiona u utorak nisu uspeli da slave protiv Ajaksa (1:1).

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.