Izvor: RTS, 20.Sep.2021, 08:08

Kovač: Razočaran sam, ali ne zameram ništa igračima

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač nakon poraza od Poljske sa 3:0 u borbi za treće mesto na Evropskom prvenstvu istakao da mu je teško pao poraz ali da nema šta da zameri igračima.
"Razočaran sam rezultatom, ali nemam šta da zamerim igračima, borili su se koliko su mogli", izjavio je selektor Kovač.

Srbija je branila evropsko zlato, ali je turnir završila bez medaljeposle poraza od selekcija Italije i domaćina Poljske.
"Teško nam je pao poraz u polufinalu od Italije, isto kao i Poljacima od Slovenije. Bio je ovo meč dve ekipe koje su želele mnogo više", izjavio je Kovač.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR KOVAČ RAZOČARAN REZULTATOM: Igračima nemam šta da zamerim, poraz u polufinalu nam je teško pao!

Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2021

Mogli smo mnogo više. Muška odbojkaška reprezentacija Srbije se sa Evropskog prvenstva vraća bez medalje. Naši odbojkaši su u polufinalu poraženi od selekcije Italije, koja je na kraju osvojila i zlatnu medalju, dok je u borbi za treće mesto od nas bila bolja Poljska. Selektor Srbije Slobodan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.