Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 23:41

Kostur nokaut faze: Na jednoj polovini zagarantovana tri mega derbija, na drugoj otvoren prostor za senzaciju

Na startu nokaut faze tri velika derbija, Belgija - Portugal, Hrvatska - Španija i Engleska - Nemačka

Napokon je završeno. Nema više kalkulacija i matematike. Poznati su svi učesnici osmine finala Evropskog prvenstva. Posle mečeva u grupi smrti’ se iskristalisalo kojih još pet reprezentacija ide u nokat fazu i kakav će tamo biti raspored.

U osmini finala ćemo gledati tri velika derbija, Belgija - Portugal, Hrvatska - Španija i Engleska - Nemačka. Kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije ravnomerno rapređen u oba dela kostura, jedan je pakleno težak, dok će u drugom biti prostora da neko od "slabijih" napravi veliki rezultat.

A UEFA bi još jednom trablo da razmisli o ovom nakaradnom sistemu takmičenja i cirkusu koje se pravi sa trećeplasiranima. Nije baš normalno da reprezntacije po dva dana od poslednjeg meča čekaju da saznaju da li će se vratiti kući ili nastavljaju takmičenje u osmini finala. Treniranje u agoniji i neizvesnosti nije lepa strana sporta.

Finci i Slovaci su najveći gubitnici. Oni su dve najgore trećeplasirane selekcije koje dolaze kući, a kroz iglene uši su se provukli Portugalci i Ukrajinci.

To se naravno odnosi i na Nemce, koji su se pošteno napatili protiv borbenih Mađara i ostavili ih na dnu tabele u grup F. Selekcija Marka Rosija je ostati upamćena kao moralni pobednik grupne faze. Ne samo da su uspeli da osvoje dva boda u okršajima sa najvećim favoritima za osvajanje Evropskog prvenstva, već ih je svega šest minuta delilo od senzacionalnog plasmana u nokaut fazu.

PAROVI OSMINE FINALA:

26.jun:

18.00: Vels - Danska

21.00: Italija - Austrija

27. jun:

18.00: Holandija - Češka

21.00: Belgija - Portugalija

28. jun:

18.00: Hrvatska - Španija

21.00: Francuska - Švajcarska

29. jun:

18.00: Engleska - Nemačka

21.00: Švedska - Ukrajina

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kostur nokaut faze: Na jednoj polovini zagarantovana tri velika derbija, na drugoj otvoren prostor za senzaciju

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021

Na startu nokaut faze tri velika derbija, Belgija - Portugal, Hrvatska - Španija i Engleska - Nemačka..Napokon je završeno. Nema više kalkulacija i matematike. Poznati su svi učesnici osmine finala Evropskog prvenstva. Posle mečeva u grupi smrti’ se iskristalisalo kojih još pet reprezentacija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.