Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 17:13

Kostić raskinuo sa Ramadanijem

Srpski as traži novog menadžera...

Nije Filip Kostić uspeo u svojoj nameri da pređe u Lacio ovog leta. Italijani nisu nudili dovoljno novca i Ajntraht je stao "na put njegovoj sreći", zbog čega je srpski reprezentativac rešio da uđe u štrajk, te propusti nekoliko treninga i jednu bundesligašku utakmicu.

Kostić se nakon svega oglasio saopštenjem. Kazao kako bi neki ljudi trebalo da mu se izvine, ali nije bilo najjasnije na koga je mislio. Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je nemački tabloid Bild objavio kako je naš internacionalac rešio da raskine saradnju sa čovekom koji je poslednjih godina brinuo o njegovoj karijeri. U pitanju je poznati agent Fali Ramadani.

"Kostić je osetio da je uradio nešto pogrešno, da je pogrešno savetovan. Štrajk nikako ne ide uz njegov karakter u kom dominira stidljivost. Zbog takvog njegovog stava nije došlo do unutrašnjih lomova u Frankfurtu. Odnos poverenja između Kostića, saigrača i trenera Glaznera deluje jači nego ikad", stoji u tekstu nemačkog lista.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Fali Ramadani vodi brigu o velikom broju igrača sa ovih prostora i ima odličnu prođu u italijanskim klubovima. Pored igrača sa ovih prostra, zastupa i zvezde svetskog fudbala poput Federika Kjeze, Leroja Sanea, Kalidua Kulibalija, Markosa Alonsa... Ipak, suština Kostićevog propalog transfera je da Lacio nije želeo da plati 25.000.000 evra koliko je tražio Antraht. Igrač je ostao u klubu i rešio da se pospe pepelom kako ne bi snosio sankcije u budućnosti zbog stupanja u štrajk.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.