Kostić menja broj u Juventusu

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 22:09

Kostić menja broj u Juventusu

Srpski fudbaler Filip Kostić će od sledeće sezone u Juventusu nositi broj 11 umesto 17.

Ova promena dolazi posle odlaska Huana Kvadrada iz Torina koji je nosio taj broj koji su pre njega imali legendarni fudbaleri ovog tima.

Preuzimanjem broja 11 u Juventusu, Kostić preuzima i određenu odgovornost, budući da je isti broj nosio i legendarni Čeh Pavel Nedved.

Veliku odgovornost Kostić preuzima od trenutka kada će uzeti ovaj novi broj koji su pre njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosili velikani ovog tima, a dobio ga je zbog svog zalaganja u ekipi.

U prošloj sezoni je za ekipu Masilmilijana Alegrija bio jedan od najstandardnijih u ekipi Juventusa, za koji je odigrao 54 utakmice, na kojima je upisao tri gola i 11 asistencija.

Pre Juventusa, Kostić je igrao za klubove kao što su Radnički iz Kragujevca, Groningen, Štutgart, Hamburger i Ajntraht.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.