Kostarika: Heredijano se pita, Grecija najstarija, Liberija pogađa na strani

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostarika: Heredijano se pita, Grecija najstarija, Liberija pogađa na strani

Bogata obala, takva i ponuda. Kostarikanci su pre deset dana započeli novu sezonu, u kojoj titulu brani Heredijano, a najveći, tradicionalni, izazivač biće mu Deportivo Saprisa, najtrofejniji klub u zemlji sa 33 pehara namenjenim šampionu. Iz senke vreba Alahuelense, kao i Kartahines, dok je glavni kandidat za niži rang novajlija Grecija, koja ima prosečno najstariju ekipu u ligi sa 28,6 godina, ali i najnižu tržišnu vrednost.

Heredijano je u prva dva kola već napravio kiks, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i to kod kuće, podelivši bodove sa Gvadalupeom i sada nema pravo na grešku. U goste mu dolazi Limon, koji, računajući i prošlu sezonu, loše igra na strani. Šest poraza na proteklih sedam gostovanja dovoljan su reper da se shvati koliko loše deluje Limon kada dođe u tuđe dvorište. S druge strane, Heredijano nije primio gol na pet vezanih utakmica pa je jasno ko će se pitati za sve.

Liberija je startovala sa dva neuspeha, ali golovi joj nisu strani. Na sedam uzastopnih gostovanja igrala je GG, što je jedna od zanimljivijih opcija kada se u obzir uzme da je UCR pobedio tek jednom na prethodnih deset mečeva.

Primera Divizion, Apertura - 3. kolo

Sreda

23.00 UCR - Liberija

Četvrtak

04.00 Heredijano - Limon

04.00 Perez Zeledon - Grecija


Četvrtak 24.8

04.00 Deportivo Saprisa - Kartahines

Sreda 30.8

23.00 Karmelita - Alahuelense

23.00 Santos - Gvadalupe

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.