Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 16:05

Kosta spasao Atletiko čudnim golom, pa isti posvetio fudbalerki koja se oporavlja od tumora (VIDEO)

Remi na San Mamesu – 1:1

Da li je vreme da Atletiko Madrid “izvisi“ za Ligu šampiona? Tamo gde je stao pre pojave korone, nastavio je madridski klub i u prvom meču po ukidanju rigoroznih sankcija i uvezao treći remi. Derbi na San Mamesu završen je bez pobednika, mada je Atletiko bio za nijansu konkretniji – 1:1 (1:1).

Prvi start posle više od sedam meseci upisao je Dijego Kosta i odmah pokazao da je i dalje jako važan za Čola Simeonea >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Atletiko. Istini za volju, Kostin pogodak može da ide i na dušu Bilbaovog golmana Unaja Simona, pošto je suviše oklevao da izađe na Kostu posle odličnog dodavanja u prostor, tačno između dvojice odbrambenih igrača. Kosta je suviše lako stigao u poziciju za šut, pa čak uputio i čudan udarac pored neodlučnog Simona i zatresao mrežu. Gol je proslavio tako što je podigao dres fudbalerke Atletika Virhinije Toresilje, koja se oporavlja od operacije tumora na mozgu.

Kostin pogodak stigao je nepuna dva minuta pošto je Iker Munijain pogodio metu gola Jana Oblaka. Akciju je započeo Injaki Vililijams prejakim centaršutem s desnog boka. Lopta je ipak stigla do Jurija Berčičea na levoj strani koji je zatim uputio oštro dodavanje po zemlji za Munijaina posle dobrog ubacivanja u prostor i na prvu je rešio situaciju tako da Oblak bude nemoćan.

Ostatak utakmice prošao je uglavnom u razmeni napada na sredini terena, mada je Atletiko imao još po jednu šansu i polupriliku do kraja da preokrene rezultat. Prvo je Markos Ljorente pokušao da iscenira penal u šesnaestercu, ali sudija nije ni uzeo u obzir da pokaže na belu tačku, da bi Santijago Arijas u samom finišu imao odličan udarac po zemlji u donji desni ugao, ali je Unaj Simon uspeo da skine loptu i odbije je u korner.

LA LIGA – 28. KOLO

Četvrtak

Sevilja – Betis 2:0 (0:0)

/Okampos 56p, Fernando 63/

Petak

Granada – Hetafe 2:1 (0:1)

/Fernandez 70, 79 – Timo 20/

Valensija – Levante 1:1 (0:0)

/Rodrigo 89 – Melero 90+8/

Subota

Espanjol - Alaves 2:0 (1:0)

/Bernardo 45+3 - Lei 47/

Selta - Viljareal 0:1 (0:0)

/Trigeros 90+1/

Leganes - Valjadolid 1:2 (0:1)

/Oskar 84pen - Unal 2, Alkaraz 54/

Majorka - Barselona 0:4 (0:2)

/Vidal 2, Bratvajt 37, Alba 80, Mesi 90+3/

Nedelja

Atletik Bilbao – Atletiko Madrid (1:1)

/Munijain 37 – Kosta 39/

19.30: (1,25) Real Madrid (6,50) Eibar (10,00)

22.00: (1,70) Sosijedad (3,70) Osasuna (5,20)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.