Kosta ipak čeka na debi za Španiju

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta ipak čeka na debi za Španiju

Napadač madridskog Atletika Dijego Kosta ipak će morati da sačeka na debi u reprezentaciji Španije, pošto je povredio zadnju ložu, saopštio je nacionalni savez te zemlje.
(FOTO: AP)
Kostu, koji je rođen u Brazilu, a nedavno odlučio da igra za Španiju, u timu „crvene furije” zameniće napadač Juventusa Fernando Ljorente.
Napadač Atletika ove sezone igra u sjajnoj formi, pošto je na 17 mečeva dao 16 golova.
Aktuelni svetski i evropski šampion 16. novembra odigraće prijateljski meč sa Ekvatorijalnom Gvinejom, a tri dana kasnije rival će biti Južna Afrika.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Košta ipak čeka na debi za Španiju, menja ga Ljorente

Izvor: Blic, 11.Nov.2013

Napadač madridskog Atletika Dijego Kosta ipak će morati da sačeka na debi u reprezentaciji Španije, pošto je povredio zadnju ložu, saopštio je nacionalni savez te zemlje...Koštu, koji je rođen u Brazilu a nedavno odlučio da igra za Španiju, u timu "crvene furije" zameniće napadač Juventusa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.