Kosta budio svog brata petardama VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta budio svog brata petardama VIDEO

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Kosta poznat je po prgavom temperamentu, a sada je probao da pokaže i svoju šaljivu stranu na pomalo opasan način.

Dijego je pored svog brata Žaira Koste, dok je ovaj spavao, namestio posudu u kojoj je bilo petardi.

Napadač Atletika je potom snimio i Žairov šok dok se budio, jer je njegova opasna šala uspela.

Pitanje je samo kako bi Dijego reagovao da je njemu neko probao da uradi isto. Da podsetimo, napadač "jorgandžija" se vratio u Španiju prošle godine posle trogodišnjeg boravka u Londonu sa Čelsijem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZNALI SMO DA NIJE BAŠ ČIST, ALI IPAK OVAKVO LUDILO NISMO OČEKIVALI! Kad fudbalska zvezda režira buđenje sve PUCA, ali bukvalno! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Jan.2019

Fudbaler Atletiko Madrida Dijego Košta već neko vreme je van terena zbog povrede, ali po svemu sudeći nije mu dosadno, našao je način da se zabavi!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.