Kosta: Poubijaćemo se sa Realom

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta: Poubijaćemo se sa Realom

Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta rekao je da će biti žestoko u derbiju sedmog kola LaLige između Atletika i Reala.

Okršaje sa Realom opisuje kao meč u kome će se fudbaleri dve ekipe "poubijati" na terenu.

"Uvek hoćemo da pobedimo Real Madrid i oni hoće nas da 'ubiju'. Hoćemo da igramo napadački i da damo više golova jer znamo da će to igrači iza nas da nam omoguće. Što se tiče mog lošeg niza, treba mi gol i zbog smeta mi što ga nema, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prirodno. Ne ulazim mnogo u šanse, ali to nije greška mojih saigrača, jednostavno je tako i stvari će se promeniti", rekao je Kosta za Marku.

Pohvalio je Antoana Grizmana zbog činjenice da je ostao u Atletiku iako su mu mnogi ljudi pričali kako mu je potrebna promena. Kosta je takođe spomenuo i da je veliku ulogu u njegovom povratku među "Jorgandžije" imao trener Dijego Simeone.

"Klub je mnogo porastao od kada sam otišao. Novi stadion, bolji igrači i svetski šampioni - to je razlika. Ambiciozni smo i sve može da se desi ove sezone, ako nastavimo da radimo jako", kaže Kosta.

Utakmica između Reala i Atletika počinje u 20.45 na Santjago Bernabeu. Da podsetimo, Kosta je u prethodnom duelu dve ekipe u Superkupu Evrope dao dva gola Realu i Atletiko je osvojio trofej Superkupa Evrope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.