Košarkašice Šumadije na pripremama u Sloveniji

Izvor: KGsport.info, 20.Avg.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Šumadije na pripremama u Sloveniji


Košarkašice Šumadije uveliko se zagrevaju za start šampionata. One su otputovale na Pohorje u Sloveniji, gde će obaviti bazični deo priprema.
Po rečima trenera Petra Markovića ekipa je znatno promenjena u odnosu na prošlu sezonu, tako da predstoji period međusobnog „uhodavanja“ i uigravanja, a akcenat će biti i na fizičkoj i tehničko-taktičkoj pripremi.
Inače, na Pohorje su otputovale Marina Marković, Tatjana Živanović, Jelena Mitić, Aleksandra Račić, Jovana Čkovrić, Hristina Marjanović, Ivana Celić, Mirjana Matović, Kristina Milošević, Duška Nikitović, Jovana Mladenović i Ivana Matić.
Planirano je da se ekipa vrati u Kragujevac 28. avgusta.
Izvor i foto: kosarka24.rs

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.