Košarkašicama po 10.000 evra, odbojkašici Bojović sportsko priznanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašicama po 10.000 evra, odbojkašici Bojović sportsko priznanje

Vlada Srbije odlučila je danas da odbojkašici Jasni Bojović bude dodeljeno nacionalno sportsko priznanje za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu održanom u Luksemburgu i Belgiji 2007. godine.

Takođe, članice ženske košarkaške reprezentacije nagrađene su sa po 10 hiljade evra u dinarskoj protivvrednosti za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u košarci za žene, održanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiji i Letoniji od 27. juna do 7. jula ove godine.

Isti novčani iznos pripao je i Marini Maljković, treneru reprezentacije za osvajanje ovog značajnog odličja u košarci, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade za saradnju s medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarkašice Srbije nagrađene sa po 10.000 KM

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2019

BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je danas da sa po 10.000 evra u dinarskoj protivvrijednosti nagradi članice ženske košarkaške reprezentacije Srbije i njihovog trenera Marinu Maljković za osvajanje bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u košarci za žene, održanom u Srbiji i Letoniji od ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.