Izvor: RTS, 13.Jun.2021, 22:56

Košarkaši Zvezde šampioni Srbije

Košarkaši Crvene zvezde nadigrali su Megu sa 77:65 u trećoj utakmici finalne serije Superlige i došli do su titule šampiona Srbije. Ovom pobedom crveno-beli su kompletirali trostrukutitulu u protekloj sezoni.
Crveno-beli su osvojili ukupno 21. titulu u klupskoj istoriji, a sezonu završavaju sa tri trofeja, pošto su prethodno osvojili Kupa Radivoja Koraća i bili najbolji u regionalnoj ABA ligi.

U odlučujućem meču Zvezdu je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lengston Hol, koji je postigao 24 poena, od čega je 17 ubacio u prvom poluvremenu.
Ognjen Dobrić dodao je 15 koševa, Marko Simonovic je stao na 13,a Dejan Davidovac na 10.
Dobrić je proglašen za MVP-ija i najboljeg strelca finalne serije.
U ekip i Mege najbolju rolu imali su Filip Petrušev i Marko Simonović sa po 15 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdina lokomotiva i zaslužena nagrada: Ognjen Dobrić je MVP

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021

Izabran je za najkorisnijeg igrača finala Superlige, a ujedno je i najbolji strelac..Dolazak Dejana Radonjića značio je i da će Ognjen Dobrić dobiti veću ulogu u timu, a to je popularna Kobra iz Knina iskoristila na pravi način. Odigrao je na pravi način i u finalu ABA lige i u finalnoj seriji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Košarkaši Zvezde šampioni Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2021, 07:16

BEOGRAD - Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su večeras u trećoj utakmici finalne serije Superlige pobedili Megu 77:65.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lazićeva dekada za pamćenje: 17. trofej Zvezdinog kapitena, za petama je Peri Božiću

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021

Najtrofejniji Zvezdin igrač na putu da prestigne najtrofejnijeg Partizanovog..Neverovatna sezona je završena. Košarkaši Crvene zvezde su se oktiti triplom krunom. Kako je počelo, malo ko je verovao da će se slaviti u junu na Kalemegdanu, ali Dejan Radonjić i njegovi puleni su napravili čudo....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.