Košarkaši Zvezde počeli pripreme

Izvor: Akter, 10.Avg.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde počeli pripreme

Košarkaši Crvene zvezde okupili su danas u dvorani Basket lend pred početak priprema za novu sezonu

Crveno-beli su obavili lekarske preglede i medicinska testiranja, dok je prvi trening zakazan za ponedeljak.

Trener Dejan Radonjić na prozivci je imao osmoricu igrača: Branka Lazicća, Bobana Marjanovića, Nemanju Dangubića, Nikolu Rebića, Marka Tejića, Nikolu Čvorovića, Marka Gudurića i Ðorđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Kaplanovića.

Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Jaka Blažič i Maik Cirbes odsutni su zbog reprezentativnih obaveza, a Čarls Dženkins će se pripremama priključiti na Zlatiboru.

Košarkaši Zvezde treniraće u Železniku do 15. avgusta, a potom putuju na Zlatibor gde odraditi bazični deo pripreme. Povratak u Beograd zakazan je za 29. avgust.

Crveno-beli će naredne sezone igrati u Grupi D Evrolige sa Olimpijakosom, Valensijom, Laboralom, Galatasarajem i Neptunasom.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić okupio crveno-bele, prvi trening u ponedeljak!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2014

Trener Crvene zvezde Telekom izvršio je prvu prozivku svojih igrača uoči naredne sezone, a u narednim redovima možete videti ko se i našao na njoj.

Nastavak na Sportske.net...

Radonjić okupio izabranike za novu sezonu: Košarkaši Zvezde počeli pripreme

Izvor: Blic, 10.Avg.2014

Košarkaši Crvene zvezde okupili su u dvorani Basket lend pred početak priprema za novu sezonu...Crveno-beli su obavili lekarske preglede i medicinska testiranja, dok je prvi trening zakazan za ponedeljak...Trener Dejan Radonjić na prozivci je imao osmoricu igrača: Branka Lazića, Bobana Marjanovića,...

Nastavak na Blic...

Košarkaši Zvezde počeli pripreme

Izvor: Press, 10.Avg.2014

Crveno-beli su obavili lekarske preglede i medicinska testiranja, dok je prvi trening zakazan za ponedeljak.. Trener Dejan Radonjić na prozivci je imao osmoricu igrača: Branka Lazicća, Bobana Marjanovića, Nemanju Dangubića, Nikolu Rebića, Marka Tejića, Nikolu Čvorovića, Marka Gudurića i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.