Izvor: RTS, 30.Nov.2020, 08:38

Košarkaši Srbije u Espu protiv Finske

Košarkaši Srbije sastaju se sa Finskom u 4. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. u Metro Areni u Espu. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
Košarkaška reprezentacija Srbije je u subotu izgubila  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Švajcarske sa 92:90 u dranatičnoj završnici, a Finska je poražena od Gruzije sa 96:88.

Finska i Srbija su se u okviru ovih kvalifikacija već sastajale tokom februarskog "prozora", kada je baš u Espu srpski tim odneo pobedu sa 80:58.
Posle dva poraza Srbija je druga u grupi E sa 4 boda koliko imaju i selekcije Švajcarske koja je na trećem i Finske na četvrtom mestu, dok je Gruzija na prvom mestu sa 6 bodova. 
Utakmica košarkaša Srbije e Finske u Metro Areni u Espu počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Orlovi” rutinski sa Finskom

Izvor: RTS, 30.Nov.2020

. Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Finsku sa 75:66 u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.