Košarkaš Reala ima koronavirus - karantin i za fudbalere; Zvezda: Nismo imali kontakt sa Madriđanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2020, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš Reala ima koronavirus - karantin i za fudbalere; Zvezda: Nismo imali kontakt sa Madriđanima

Košarkaš Real Madrida zaražen je koronavirusom, zvanično je saopštio španski klub.

"Kraljevski klub" ističe da je iz tog razloga preporučeno da se i košarkaški i fudbalski tim smeste u karantin, zbog toga što dele prostorije u Sportskom gradu Real Madrida.

"Odlučno je da se zatvori sportski deo kompleksa, a svim zaposlenima u Real Madridu takođe se preporučuje odlazak u izolaciju", navodi se u saopštenju Reala.

Zvezda: Nismo imali kontakt >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa košarkašima Reala

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da igrači nisu imali kontakt sa prvotimcima Reala, iz jednostavnog razloga što u Madridu nisu imali nijedan trening.

"Pošto se pojavila informacija da je jedan košarkaš Reala zaražen koronavirusom, naša delegacija u Madridu nije imala nikakav kontakt sa igračima Reala, niti je bila u svlačionicama hale i na terenu "Wizink Centra". Prvi tim nije imao nikakav trening u sredu uveče, već je sve vreme u hotelu, a ekspedicija Crvene zvezde trebalo bi tokom popodneva da se vrati za Beograd", navode iz Zvezde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.