Košarkaš Efesa doživeo srčani udar

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 09:41

Košarkaš Efesa doživeo srčani udar

Košarkaš Anadolu Efesa Kris Singlton završio je u bolnici nakon što je osetio srčane probleme.

Kako prenose turski mediji, 33-godišnji Amerikanac je osetio snažan bol u grudima nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Spekulisalo se o srčanom udaru, a ubrzo se oglasio njegov klub.

"Koronarna angiografija Krisa Singltona, koji se danas testirao nakon jakih bolova u grudima, je čista. Danas će biti odrađeni detaljni pregledi i on će ostati na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posmatranju", poručili su iz Efasa.

Ružne vesti o Singltonovim problemima stižu samo nekoliko dana nakon stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo kapiten dvostrukog šampiona Evrope Brajan Danston.

Singlton (33) je pre Efesa igrao za Barselonu, Panatinaikos, Anhui, Lokomotivu Kubanj, Oklahomu, Đijangsu i Vašington, a početkom godine se vratio u turski klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.