Kosanović: Počinjemo da ličimo na ekipu kakva želim da budemo

Izvor: RTS, 18.Okt.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Počinjemo da ličimo na ekipu kakva želim da budemo

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da očekuje tešku utakmicu protiv Napretka, ali da veruje da ekipa može do tri boda. Utakmica 12. kola Superlige između Radničkog i Napretka igra se u subotu od 18 sati u Nišu.
"Otvaramo seriju od šest utakmica do sledeće reprezentativne pauze i svaka od njih biće izuzetno bitna. Ova prva protiv Napretka verovatno je i najteža i najvažnija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u tom nizu, ne samo zbog bodova koji bi nam puno značili, već i zbog snage protivnika i njegovih ambicija. Napredak ima bolji tim nego što to tabela trenutno pokazuje. Radili smo dobro tokom pauze, počinjemo da ličimo na ekipu kakva želimo da budemo i mislim da smo spremni za ovaj meč. Protiv Napretka moramo da "trajemo" 90 minuta i da iskoristimo svaku situaciju koja može da nas odvede ka cilju", izjavio je Kosanović na konferenciji za medije.

On je prokomentarisao i rivalitet dva kluba.
"Znam za taj lokalni rivalitet, još iz vremena kada sam radio u Kruševcu. Ipak, taj rivalitet je više vezan za navijače dva kluba, dok su igrači uglavnom novi na obe strane i to nikako ne bi smelo da ih opterećuje. Nama je ovaj meč jako bitan i bez obzira na ime protivnika naš cilj su tri boda koja će nas staviti u dobru poziciju u prvenstvu", poručio je Kosanović.
Utakmica 12. kola Superlige između Radničkog i Napretka igra se u subotu od 18 sati u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović i Napredak, ovoga puta na suprotnim stranama...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Napredak, u utakmici 12. kola Super lige Srbije...Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Napretka mora da igra dobro svih 90 minuta i da iskoristi svaku situaciju koja može da je odvede...

Nastavak na Sportske.net...

Milošević: Nema više kalkulacija, najjači tim u Lučanima

Izvor: RTS, 18.Okt.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je da neće više "rotirati" igrače i da će protiv Mladosti u Lučanima izvesti najjači sastav, bez obzira na to što u četvrtak u Humsku stiže Mančester junajted. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.