Kosana sramota, ovo je rekao o Lalatoviću!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosana sramota, ovo je rekao o Lalatoviću!

Milorad Kosanović bio ljut na svog kolegu.

Nenad Lalatović je ponovo juče imao svoj šou.

Njegova Vojvodina je uspela da savlada Radnički iz Niša i to u Nišu, a Lalatović je ušao u sukob sa Miloradom Kosanovićem, strategom Radničkog.

"Šteta je da se ovako dobra utakmica izvrće ruglu zbog nekih koji se najmanje ponašaju kao sportisti. To mi je žao. Toga me je malo i sramota"
, rekao je Milorad Kosanović za Arenu sport nakon meča.

Lalatović je dobio žuti karton zbog sukoba sa Kosanom, a kasnije je pretio jednom navijaču kada je dobio i crveni karton.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lalatovićeve pretnje, pričaće o svakoj nameštenoj utakmici! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Nenad Lalatović bio je besan tokom meča protiv Radničkog iz Niša...Strateg Vojvodine Nenad Lalatović juče je imao svoj šou na utakmici protiv bivšeg kluba, Radničkog iz Niša...Vojvodina je slavila u toj utakmici, ali je Lalatović isključen...Nakon što je imao jedan sukob sa Kosanovićem,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.