Koronavirus u Bajernu

Izvor: B92, 02.Nov.2020, 14:46

Koronavirus u Bajernu

Šampion Evrope Bajern iz Minhena objavio je da je štoper Niklas Zile pozitivan na koronavirus.

Mladi nemački reprezentativac je smešten u izolaciju i neće biti u sastavu u utakmicama protiv Salcburga i Borusije Dortmund.

Bajern je u kratkom saopštenju objasnio da Zile ima blage simptome Kovid-19 virusa.

"Niklas je van tima, to naravno nije lepo. Taman se ustalio u timu, ali moramo to da prihvatimo. Nadam se da će to ostati samo sa jednim slučajem. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Razmišljaću o sastavu danas posle treninga", izjavio je trener Bavaraca Hansi Flik.

Osim utakmica sa Bajernom, očekuje se da će Zile propustiti i sledeće tri utakmice sa Nemačkom.

"Panceri" igraju najpre prijateljski meč protiv Češke i dve utakmice u Ligi nacija protiv Ukrajine i Španije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na koronavirus nije imun ni prvak Evrope, defanzivac propušta Ligu šampiona i derbi Bundeslige!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020

Hansi Flik će morati da potraži alternativu...Problemi sa koronavirusom nisu zaobišli ni aktuelnog prvaka Evrope...Bajern je danas objavio da je Niklas Zile pozitivan na virus, te da je do daljnjeg u karantinu gde se oseća dobro sa blagim simptomima..Reprezentativac Nemačke je od početka sezone...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.