Korona u Zvezdi: Pozitivni Borjan, Degenek, Dragović i Katai

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021, 11:48

Korona u Zvezdi: Pozitivni Borjan, Degenek, Dragović i Katai

Fudbaleri Crvene zvezde Milan Borjan, Miloš Degenek, Aleksandar Dragović i Aleksandar Katai pozitivni su na korona virus, saopšteno je na sajtu kluba.

"U sklopu redovnog testiranja naših fudbalera koje klub obavlja svakog utorka i petka i koje je odrađeno ovog jutra rezultati su pokazali da je pomenuta četvorka pozitivna na korona virus i da neće putovati u Bugarsku. Ostatak ekipe je nastavio da trenira normalno i da se sprema za meč sa Ludogorecom. Borjan, Degenek, Dragović i Katai se osećaju dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima", navodi se iz Zvezde.

Zvezda u četvrtak gostuje Ludogorecu u Ligi Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Argentinci u karantinu – propuštaju meč?

Izvor: B92, 28.Sep.2021

Selektor argentinske fudbalske reprezentacije Lionel Skaloni pozvao je trojicu igrača koji igraju u Premijer ligi za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru..Skaloni je to učinio iako je Argentina i dalje na crvenoj listi Kovida-19 u Velikoj Britaniji...Fudbaleri Totenhema Đovani Lo Selso i Kristijan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.