Koreja se plaši visokih Srba

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koreja se plaši visokih Srba

„To može da bude naša prednost“, poručio Mladen Krstajić

Kina je već zaboravljena, Orlovi sutra očekuje mnogo teži ispit (12 časova,TV RTS). Koreja je kvalitetniji rival, a naša selekcija biće lišena pomoći Kolarova, Ljajića i Filipa Kostića.

I pored toga vršilac dužnosti naše selekcije Mladen Krstajić veruje u uspeh.

Juče smo imali jedan trening i spremni dočekujemo meč sa domaćinom. Nadam se dobroj igri naše selekcije. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Južna Koreja je pokazala da ima kvalitet i da se zasluženo kvalifikovala na Svetsko prvenstvo. Očekuje nas teži meč nego u Kini“, poručio je selektor Krstajić.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL KOREJE I SRBIJE

Sada je u ulozi selektora, a nekada je igrao protiv Južne Koreje…

Igrao sam 2000. godine protiv Južne Koreje kao reprezentativac Jugoslavije, ali je više nego očigledno da su Korejci veoma napredovali u svim segmentima“.

Pred Srbijom je veoma zahtevan ispit…

Želimo da odigramo odgovorno i da na terenu sprovedemo neke od ideja koje već uvežbavamo. Naravno, cilj nam je da napravimo i što povoljniji rezultat. Znamo da se možda domaćin pribojava naših visokih igrača, a to bi zaista mogla da bude jedna od naših prednosti u ovoj utakmici“.

I Branislav Ivanović, kapiten Orlova, ne krije da že meč sa Južnom Korejom biti mnogo teži nego duel sa Kinom…

Južna Koreja ima sjajan tim i ovo će biti izuzetno težak test za nas. Dugo igram u Evropi i susretao sam se sa nekoliko fudbalera iz Južne Koreje i zaista mogu da kažem da poseduju veliku borbenost i kvalitet. Naš cilj na utakmici u Ulsanu je da se nadigravamo sa domaćinom koji je ponovo izborio plasman na Mundijal. Znam da ćemo igrati sa tehnički nešto organizovanijom selekcijom od kineske koju smo savladali sa 2:0. Domaćin sigurno ima adute na ovom meču, ali imamo ih i mi i pokušaćemo da ih iskoristimo“, dodao je kapiten Ivanović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić: Odgovorno i na pobedu; Ivanović: Jak test

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2017

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i kapiten Branislav Ivanović poručili su danas da očekuju znatno teži meč protiv Južne Koreje od duela sa Kinom...- Želim da se zahvalim na gostoprimstvu domaćinima u Južnoj Koreji. Juče smo imali jedan trening i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.