Kopenhagen se pojačao za Zvezdu, stigao igrač sa dugogodišnjim premijerligaškim iskustvom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopenhagen se pojačao za Zvezdu, stigao igrač sa dugogodišnjim premijerligaškim iskustvom! (foto)

U pitanju je levi bek čija se tržišna vrednost na ''Transfermarktu'' procenjuje na dva miliona evra.

Par dana pošto je ostao bez svog najubojitijeg igrača, Roberta Skova, koji je postao novi fudbaler nemačkog Hofenhajma, Kopenhagen je danas ozvaničio i dolazak novog, velikog pojačanja.

Reprezentativac Kostarike i bivši fudbaler Sanderlenda i Evertona Brajan Ovijedo potpisao je danas sa Kopenhagenom ugovor na tri godine, potvrđeno je na zvaničnom sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomenutog danskog kluba.

Ovijedo ima 29 godina, veoma je iskusan igrač, pet godina je proveo u Evertonu, pa još dve u Sanderlendu, odakle je danas stigao u glavni grad Danske. Prošle sezone je u dresu Sanderlenda odigrao 31 utakmicu i upisao šest asistencija.

Ovo je njegov povratak u Kopenhagen, čiji je član bio od 2010. do 2012. godine. Njemu je Kopenhagen bio prvo evropsko iskustvo posle dolaska iz Kostarike i nema sumnje da će se brzo prilagoditi na ekipu koja bi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona trebalo da igra protiv srpskog šampiona, Crvene zvezde, ukoliko ne bude nekih iznenađenja u predstojećim revanš mečevima drugog kola.

Dodajmo još i da je Ovijedo prošle godine nastupao za Kostariku na Svetskom prvenstvu u Rusiji, igrao je u grupi protiv Brazila i Švajcarske po 90 minuta, ali je meč protiv Srbije presedeo na klupi.

-

FC Copenhagen have signed a three-year deal with @bryan_oviedo - he played here from 2010-12, until he left for @Everton and @SunderlandAFC. He will now get his old jersey number 19 #fcklive https://t.co/94pyLM7WEY

— F.C. København (@FCKobenhavn) July 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.