Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 23:11

Kopa Libertadores: Krespo pred najboljim startom u istoriji Sao Paula

Brazilski predstavnik nada se novoj pobedi u nizu

U derbiju Grupe E Kopa Libertadores Rasing će večeras (00.00) dočekati Sao Paulo, a cilj konkurenata za narednu fazu je da i posle trećeg koraka ostanu neporaženi.

Dve rutinske pobede bez primljenog gola, protiv Sporting Kristala (3:0) i Rentistatsa (2:0), potvrdile su visoke ambicije brazilskog kluba koji gostovanje u Avelanedi dočekuje sa željom da održi stoprocentan učinak i protiv najtežeg rivala u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << aktuelnojfazi. Sa Druge strane, Rasing je posle remija na premijeri protiv Rentistatsa (1:1) popravio utisak na svom terenu u duelu sa Sporting Kristalom (2:1) te se nada da bi u istom ritmu mogao da nastavi i na drugom uzastopnom susretu kao domaćin.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pobede u prethodnom kolu i kalkulacije trenera odrazile su se na učinak na domaćoj sceni te je Sao Paulo u gostima Korintijansu osvojio bod (2:2), dok je Rasing Klub ostao praznih šaka na gostovanju Sentral Kordobi (1:0). Jedan od igrača koji su bili pošteđeni od strane Ernana Krespa, trenera Sao Paulam je i iskusni Dani Alves, te se očekuje da svež dočeka gotovanje u Argentini koje bi u slučaju pobede donelo najbolji početak takmičenja za Sao Paulo u istoriji kluba.

Za razliku od kluba sa Morumbija domaćin proživljava priločno turbulentan period, a rezultati koji su prilično promenljivi povod su za pritisak pod kojim se nalazi trener Huan Antonio Pici. Argentinska javnost počela je da dovodi u pitanje rad aktuelnog stratega kojem će posao dodatno otežati izostanak suspendovanog Luisa Prbana, kao i povređenih Tomasa Čanhalaja i Enca Copetija.

Znatno manje kadrovskih problema ima Krespo koji ponovo na raspolaganju ima oporavljene Gabrijela Saru i Edera od kojih se očekuje da utakmicu počnu na klupi, a jedini igrač koji je prinudno van protokola je Rohas usled pobrede butine.

KOPA LIBERTADORES - GRUPNA FAZA 3. KOLO

Grupa A

00.00: (1,18) Independijente del Vale (7,25) Universitario de Deportes (15,0)

Grupa B

02.00: (1,50) Internasional (4,20) Olimpija Asunsion (6,75)

Grupa E

00.00 (3,80) Rasing Klub (3,10) Sao Paulo (2,15)

02:00 (3,25) Rentistas (3,20) Sporting Kristal (2,30)

Grupa F

04.00 (2,30) Universidad Katolika (3,35) Nasional (3,10)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.