Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 02:29

Kopa Libertadores: Ekvadorski Inde zgormio Deportes, Sao Paolo se izvukao

Argentinsko-brazilski okršaj ispod svkog očekivanja

Počistio je Independijente del Valje ekipu Deportesa (4:0) i potvrdio da joj nije mesto u Kopa Libertadoresu. Teško da će čileanski Deportes moći znatno više od nekog osvojenog boda, mnogi bi rekli na sreću, proti favorita, jer je protiv ovog tima svako pokazao da je nadmoćan.

Nema Deportes šta da traži čak i protiv obog slabijeg dela grupe. Ako je Palmeirasa očekivano ponižen i posramljen (5:0), protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Deportesa je Indeendijente del valje dokazao da nije zalutao u elitno međunarodno takmičenje u Južnoj Americi.

Definitivno mu je mesto u grupnoj fazi, nije puki statista, a da li će moći nešto više od trijumfa nad slabašnim Deportesom videće se u okršajima sa Defensom i Hstisijom, šampionom Kopa Sudameriane i osvajačem Rekopa Sudamerikane, koja je imala i blistave trenutke, ali je nekako u najbitniim momentima pokazivala onu tamnu tsrnu.

To protiv Deportesa nije bio slučaj, ali treba biti iskren i priznati da Deportes nije krem dela krem Južne Amerike, i da se od njega ne očekuju spektakularna dostignuća, već da popuni broj i da između dva međunarodna ranga. Kopa Sudamerikana bila bi mu prikladnija, koliko god to okrutno zvučalo.

Podelili su bodove Rasing i Sao Paulo na zadovoljstvo čelika oba kluba, a na nezadovoljstvi vladajućih struktura kluba za koji si mi predlagao da navijam. Uvek sam imao dboar njuh. Remizirali su Raing i sao Paulo u Argentini, ništa nisu pokazalai i pretvorili su meč u utakmici za zaborav.

Jedna u nizu koje se neće sećati ižneka iduća generacija. A, nie kao da nešto i propuštam....

KOPA LIBERTADORES - GRUPNA FAZA 3. KOLO

Grupa A

Inependijente del Valje - Universitario de Deportes 4:0

(Sančez 45+3, 73, Muriljo 61, Ortiz 85)

Grupa B

02.00: (1,50) Internasional (4,20) Olimpija Asunsion (6,75)

Grupa E

Rasing Klub - Sao Paulo 0:0

02:00 (3,25) Rentistas (3,20) Sporting Kristal (2,30)

Grupa F

04.00 (2,30) Universidad Katolika (3,35) Nasional (3,10)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kopa Libertadores: Ekvadorski Inde zgormio Deportes, Sao Paulo se izvukao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021

Argentinsko-brazilski okršaj ispod svakog očekivanja..Počistio je Independijente del Valje ekipu Deportesa (4:0) i potvrdio da joj nije mesto u Kopa Libertadoresu. Teško da će čileanski Deportes moći znatno više od nekog osvojenog boda, mnogi bi rekli na sreću, protiv favorita, jer je Independijente...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.