Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 23:22

Kopa Libertadores: Barselona je "uljez", huk navijača nosi Flamengo na Marakani

Šampion Brazila veliki favorit u dvomeču protiv najboljeg ekvadorskog tima. Gabigol i kompanija imaće podršku s tribina oko 35.000 gledalaca. Debi Davida Luiza, letošnjeg pojačanja

Početkom godine na kultnoj Marakani gledali smo obračun brazilskih velikana, gradskih rivala iz Sao Paula, Palmeirasa i Santosa, u finalu Kopa Libertadores. Veliki zeleni slavili su golom Brena u osmom minutu sudijske nadoknade, a i 27. novembra na stadionu Sentenario u Montevideu, opet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bismo mogli da vidimo duel timova iz zemlje fudbala, kafe i sambe u borbi za najvažniji pehar na tlu Južne Amerike. Jedini "uljez“ u polufinalu je ekvadorska Barselona iz Gvajakila.

U prvom meču Palmeirasa i Atletiko Mineira u Sao Paulu nije bilo golova, a noćas (02.30) na Marakani u Rio de Žaneiru, Flamengo dočekuje ekvadorskog šampiona u prvom meču polufinala. Barselona se na „mala vrata“ ušunjala među četiri najbolja tima kontinenta i sprečila veliki gradski derbi Fla-Flu. Tererosi iz Gvajakila u prethodnoj rundi su eliminisali Fluminense zbog većeg broja datih golova u gostima (2:2 i 1:1), a pobeđivali su ove sezone i velikane, nekadašnje šampione Južna Amerike, Boku juniors, Santos i Velez Sarsfild.

02.30: (1,43) Flamengo (4,50) Barselona Gvajakil (7,50)

Flamengo je veliki favorit u dvomeču polufinala. Dvostruki uzastopni šampion Brazila imao je lošu uvertiru pred duel na Marakani. Poražen je u Brazileirau od Gremija (0:1). Nekadašnji as ovog kluba, Renato Gaučo Portalupi, razmrdao je šampiona posle krize u avgustu kada je smenjen Rožerio Seni.

--------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Poslednje pojačanje Flamenga, nekadašnji as Čelsija, Pari Sen Žermena i Arsenala, David Luiz, debitovaće za crveno-crne u prvom meču polufinala. On će u odbrani igrati sa Rodrigom Kajom. Bruno Enrike se oporavio od povrede. Iskusni Dijego je povređen i ne može da igra noćas u Riju. Takođe, domaćin će biti lišen uslga odličnog Urugvajca, Đorđano de Araskaete i bivšeg asa Atletika i Čelsija Filipea Luiza.

U napadu se najviše očekuje od reprezentativca Brazila, Gabrijela Barbose Gabigola. Pomagaće mu u napadu Bruno Enrike i Everton Ribeiro, dok će Vitinjo biti "desetka“. Barselona stiže u Rio posle loših rezultata u domaćem prvenstvu. Tim iz Gvajakila je bio pet mečeva bez pobede, a pre četiri dana je prekinut loš niz trijumfom protiv Deportivo Kuenke sa 3:2. Najviše se očekuje od Damijana Dijaza, miljenika navijača ovog ekvadorskog kluba.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovi timovi su igrali prošle sezone u grupnoj fazi Kopa Libertadores. Bolji je bio Flamengo koji je oba puta bio uspešniji. U Gvajakilu je bilo 2:1, dok je u Riju bilo 3:0. Za razliku od mečeva u šampionatu Brazila gde nema gledalaca, noćas će na Marakani moći da prisustvuje 35.000 navijača, što je oko polovina kapaciteta kultnog stadiona.

Utakmicu Kopa Libertadoresa, Flamengo – Barselona (02.30) možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

KOPA LIBERTADORES - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda

Palmeiras - Atletiko Mineiro 0:0

Četvrtak

02.30: (1,43) Flamengo (4,50) Barselona Gvajakil (7,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.