Kontroverzni snimak Najngolana: Mrzim Juventus! U Kaljariju sam hteo da dam svoja m... da ga pobedim (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzni snimak Najngolana: Mrzim Juventus! U Kaljariju sam hteo da dam svoja m... da ga pobedim (VIDEO)

"Mrzim ih jer uvek pobeđuju uz pomoć penala i slobodnih udaraca", rekao je fudbaler Rome

Internetom kruži snimak na kome Radža Najngolan razgovara sa navijačima Rome. Nije zvanična izjava, ali je sve snimljeno telefonom. I nimalo se neće dopasti navijačima Juventusa.

Snimak je objavio Korijere delo Sport, a tamo se vidi Najngolan koji sedi u automobilu, puši cigaretu povremeno i priča o mržnji koju oseća prema Juventusu.

"Mrzim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventus. Oduvek. Kada sam igrao za Kaljari hteo sam da dam svoja m... da pobedim Juve - na njihovom stadionu sam uvek igrao nerešeno", rekao je Najngolan.

I tu se nije zaustavio.

"Osvojili su Skudeto protiv nas kada samo igrali u Trstu. Mrzim ih jer uvek pobeđuju zbog penala i slobodnih udaraca. Došao sam u Romu da osvojim nešto protiv Juventusa. Ako ne osvojimo Skudeto osvojićemo Kup Italije, to vam sada kažem. Protiv Lacija u polufinalu ćemo dobiti oba meča, verujte mi".

Videćemo da li će se ova obećanja Najngolana ispuniti, ali nema sumnje da će ove izjave dići dosta prašine.



(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.