Konteova tiha patnja konačno na Meaci? Ponuda poslata i u Englesku!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteova tiha patnja konačno na Meaci? Ponuda poslata i u Englesku!

Inter već sada odredio prioritete u letnjem prelaznom roku.

Prema poslednjim najavama sa Apenina, Inter bi ovog leta mogao dodatno da pojača vezni red.

Arturo Vidal je i dalje "tiha patnja" Antonija Kontea koji ga je trenirao u Juventusu, a žarko želeo i u Čelsiju što se sada nije promenilo ni u Lombardiji.

Vidalov ugovor sa Barsom ističe na leto 2021. godine, na Nou Kampu su spremni da ga se odreknu i to najradije u dogovoru oko transfera Lautara Martineza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je velika želja katalonskog giganta.

U isto vreme, "neroazuri" rade na dovođenju Tahita Čonga koji na leto postaje slobodan igrač, 20-godišnji Holanđanin ne želi da produži ugovor sa Mančester junajtedom koji mu ne garantuje veću minutažu, pa se čini da je sve spremno za njegov dolazak u Italiju.

Inter je ponudio petogodišnji ugovor vredan nešto manje od 10 miliona evra, ali i mogućnost da se u prvoj sezoni nađe na pozajmici u nekom od italijanskih prvoligaša poput Verone i Sasuola.

Čong još uvek nije dao svoj konačan odgovor, no u ovom trenutku je bliži odlasku iz Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.