Konteova strast - Ovako je slavio pobedu nad Vrećicama (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteova strast - Ovako je slavio pobedu nad "Vrećicama" (video)

Bivši selektor reprezentacije Italije Antonio Konte poznat je po načinu na koji proslavlja golove i pobede, a emocije nije skrivao ni posle duela sa Vest Bromvič Albionom.

Fudbaleri Čelsija upisali su u nedelju devetu uzastopnu pobedu u Premijer ligi i zadržali lidersku poziciju na tabeli, a trijumf nad Vest Bromvič Albionom izvojevan je teškom mukom.

Jedini gol na meču postigao je Dijego Košta u 76. minutu posle greške štopera "Vrećica" Mekolija, donevši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako veliku radost navijačima ali i svom menadžeru.

Antinio Konte je Koštin pogodak proslavio na sebi svojstven način što možete pogledati na kraju prvog priloženog snimka.

U prilogu se nalazi video nastao nakon meča kada je Konte prilazio svojim igračima i svakom ponaosob čestitao novi trijumf pokazavši tom prilikom kakvu strast poseduje i sa koliko emocija pristupa poslu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SEĆAŠ LI SE ZVEZDO: Ovako je nekada ‘gurao‘ loptu u mrežu za crveno-bele (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2016, 00:06

Reč je o Dejanu Lekiću, bivšem napadaču Crvene zvezde koji je danas bio strelac za Majorku.. Almerija je savladala tim srpskog napadača sa 2:1, Puertas i Fidel su pogađali za domaće, a utešni pogodak je delo Dejana Lekića koji je na sebi svojstven način “uterao” loptu u mrežu Kastra.. Lekić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.