Konteova eksplozija, kako će klub reagovati na optužbe i izliv besa?

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konteova eksplozija, kako će klub reagovati na optužbe i izliv besa?

Čini se da je Inter upoznao pravu narav Antonija Kontea. On je bio van sebe posle poraza protiv Dortmunda, prozvao i klub i direktore.

Antonio Konte je bio besan nakon poraza u Dortmundu, Interu se dogodilo isto što i Barseloni, dozvolili su preokret, samo je ovoga puta još gore, ispustili su dva gola prednosti.

"Ponovo moram isto da pričam, nama su dobri rezultati u prvenstvu zamaskirali probleme. Loše smo planirali prelazni rok, nemamo dovoljno igrača, ni kvantitativno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni kvalitativno. Nije me briga za januar ili februar, tada će biti kasno, dosta mi je ponavljanja istih stvari. Ne možemo stalno da igramo do granice limita u dva takmičenja, platićemo ceh, kao večeras", kaže Konte.

"Neka dođu direktori da objasne", uputio je otrovnu strelicu na račun Marote.



"Ne želim ni alibije, ali ovakvim porazima poništavamo dobar rad, sve jer nemamo dovoljno igrača. Ovo su fudbaleri koji sem Godina nisu osvojili ništa, nadam se da ih poraz iritira koliko i mene"
, dodao je besni trener Intera.



"Ekipa pada jer igraju isti igrači, ne možemo više, ovo što smo do danas učinili je limit. Drugi i kad im se povrede tri igrača i ne obraćaju pažnju, mi imamo ogromne probleme"
, aludirao je Konte na Juve koji zaista ima dva tima i zamenu za svakog fudbalera.

Sada se povredio i Politano koji je stadion napustio na štakama.

Inter je blizu eliminacije, mada postoji put, da dobiju oba meča, Slaviju u gostima i Barselonu kod kuće, odnosno sa deset bodova bi mogli da računaju na prolazak u top 16.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.