Konte prelomio, dogovor na pomolu?

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte prelomio, dogovor na pomolu?

Nazire se novi klub Antonija Kontea...

Antonio Konte je u razgovoru za "Gazetu" dao više smernica kada je u pitanju njegov novi posao.

Naime, od Rome nema ništa.

"Volim Rim, volim atmosferu, ali sada nema uslova, iako mislim da ću u nekom periodu karijere trenirati Romu", rekao je bivši selektor Italije.

Izgleda da Rimljani nemaju ni novca, ni ambicija da privole Kontea da sedne na klupu i kako tvrde italijanski mediji, u igri je praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo Inter.



"Za brak je potrebno dvoje, Alegriju dobro ide"
, prokomentarisao je Konte priče da čeka odlazak Maksa Alegrija kako bi se vratio na klupu "Bjankonera". Isto tako male su šanse da sedne na klupu PSŽ, jer će oni zadržati Tuhela, i nije teško pogoditi, ostao je Inter.

Naime, sve su veće šanse da će Marota ubediti Žanga da smeni Spaletija i pruži priliku Konteu. Danas će Inter predstaviti Godina, izgleda da su blizu toga da završe posao sa Barelom, a teško će kupiti Lukakua, alternativa je Džeko,

"Hoću tim sa kojim bi mogao da osvajam trofeje", dodaje Konte i čini se da bi Inter uz par pojačanja, recimo još Danila iz Sitija sa kojim pregovaraju, mogao da predstavlja ozbiljnu alternativu Juventusu naredne sezone.

Na to izgleda računa Konte, a podsetimo se kako je juče ocenio svoje šanse kada je novi klub u pitanju...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte odbio Totija i "otvorio vrata" Juventusu, Milanu i Interu

Izvor: RTS, 07.Maj.2019

Italijanski fudbalski stručnjak Antonio Konte odbacio je mogućnost da preuzme Romu i tako ostavio šansu Juventusu, Interu i Milanu da ga angažuju. . Legendarni fudbaler Rimljana, a sada direktor, Frančesko Toti lično...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.