Konte o hvatanju za gušu sa pomoćnikom: Za pobedu sam spreman i da ubijem!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte o hvatanju za gušu sa pomoćnikom: Za pobedu sam spreman i da ubijem!

„Anđelo je moja desna ruka i takođe moja najčešća žrtva jer mi je najbliži", objašanjava Italijan

Menadžer Čelsija Antonio Konte otkrio je da je njegova rasprava sa asistentom Anđelom Alesijom tokom utakmice sa Arsenalom (3:1) bila plod velike greške koju je njegov pomoćnik napravio prilikom određivanja zaduženja kada se Plavci brane iz kornera.

Temperamentni Italijan priznaje da je u stanju da ubije svakoga u trenutku kada se utakmica zahukta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Alesio je navukao gnev šefa nešto pre odlaska na poluvreme kada je Gabrijel neometano ugrozio gol Tiboa Kurtoe, što je bio znak za Kontea da ga iscima za rukav pored aut-linije.

„Anđelo je moja desna ruka i takođe moja najčešća žrtva jer mi je najbliži. To je jedini čovek u Čelsiju sa kojim imam direktan odnos“, rekao je Konte u intervjuu za Skaj Sport Italiju.

Potom je trener Čelsija objasnio šta se desilo.

„U suštini, dogodilo se da pre utakmice, na treningu, pripremimo nekoliko situacija u kojima se branimo iz kornera. Ali, u toj situaciji Arsenal je imao čak šestoricu fudbalera u našem petercu pa je Mozes morao da ide da blokira, umesto da čeka loptu na petercu. U takvim situacijama Kante mora da se vrati nazad sa svoje uobičajene pozicije, da stane pored Dijega Koste, ali nisu to izveli na pravi način i razbesneo sam se na Anđela“, ističe Konte.

Na opasku nekadašnjeg saigrača Paola Di Kanija da bi isto to uradio i Dijegu Kosti, trener Plavaca je odgovorio:

„Pazi, Paolo, u takvim situacijama spreman sam svakoga da ubijem. Kada se situacija zagreje nemam običaj da obraćam pažnju na ponašanje jer mi je pobeda najvažnija. Ali, to je samo zato što svi radimo na jednom cilju da postanemo šampioni“, zaključio je Konte.

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.