Konte napustio Juventus!

Izvor: RTS, 15.Jul.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte napustio Juventus!

Dosadašnji trener Juventusa Antonio Konte podneo je neopozivu ostavku na to mesto zbog neslaganja sa transfer politikom kluba.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu kluba, Konte je prema ugovoru trebalo da ostane još godinu dana, ali je iznenada podneo ostavku.

Juventus je prošle sezone treću godinu uzastopno postao prvak Italije, dok je u Ligi šampiona eliminisan već posle grupe faze, pa je takmičenje nastavio u Ligi Evrope gde je poražen u polufinalu.

Italijanski mediji već su počeli da spekulišu o Konteovom nasledniku, a kao glavni kandidati pominju se Roberto Mančini i Masimilijano Alegri.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Konte podneo ostavku u Juventusu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2014, 01:03

Dosadašnji trener Juventusa Antonio Konte je podneo neopozivu ostavku na to mesto zbog neslaganja sa transfer politikom kluba. .. Antonio Konte na rukama igrača.. ..Kako se navodi u saopštenju na sajtu kluba, Konte je prema ugovoru trebalo da ostane jos godinu dana, ali je iznenada podneo ostavku... ..Juventus...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.