Konte: To nije normalno

Izvor: B92, 05.Feb.2022, 19:31

Konte: To nije normalno

Italijanski stručnjak i trener engleskog Totenhema Antonio Konte izjavio je da klub mora da vodi više računa kada angažuje nove igrače.

U januaru su iz Totenhema na pozajmice otišli Đovani Lo Selso, Tangi Endombele i Brajan Hil.

Endombele je koštao Totenhem 54.000.000 funti, Lo Selso 27.200.000, a Hil je stigao iz Sevilje za 22.500.000 funti.

"Obično kupujete igrače da pojačate svoj tim. Ali ako ih pošaljete na pozajmicu nakon dve ili tri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znači da nešto nije kako treba", rekao je Konte, a preneo Bi Bi Si (BBC).

"Moramo da otkrijemo gde smo grešili u prošlosti, da bi u budućnosti mogli adekvatno da pojačamo tim, kako bi bili konkurentni", dodao je on.

Italijanski trener je rekao da odlazak četiri igrača u januaru "nije normalan".

U Totenhem su u januaru stigla dva igrača. Dejan Koluševski na pozajmicu i Rodrigo Betankur koji je potpisao stalni ugovor. Oba igrača su stigla iz italijanskog Juventusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.