Konte: Očekivali smo prljavu utakmicu

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 09:07

Konte: Očekivali smo "prljavu" utakmicu

Antonio Konte, trener Intera iz Milana, pohvalio je svoje fudbalere što su odigrali dobru utakmicu protiv Hetafea u osmini finala Lige Evrope.

"Neroazuri" pobedili su španskog predstavnika sa 2:0, a Konte je posle meča rekao:

"Znali smo da će biti teško. Oni su bolje krenuli utakmicu, a mi smo pravili greške kao onu poput De Fraja. Igrali su dosta fizički jako i bili su jači na startu."

"Ali, preuzeli smo kontrulu nad loptom i utakmicom. Očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam 'prljavu' utakmicu i nismo se plašili da igramo na taj način protiv njih. Ovo je sjajan znak, borili smo se za svaku loptu što je nekada falilo u sezoni", dodao je Konte.

Italijanski stručnjak zadovoljan je igrom napadača.



"Mogli smo i bolji rezultat da ostvarimo. Lukaku je postigao odličan gol, dobro je napadao prostor i sviđa mi se šta sam video od njega, Lautara i Sančesa. Bilo je ovo pozitivno veče i drago mi je što su momci pokazali želju da nastave dalje, a ne da odu na odmor ranije".


Konte je takođe istakao da je srećan zbog Aleksisa Sančesa čiji je ugovor Inter otkupio od Junajteda.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv Leverkuzena ili Rendžersa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.