Izvor: RTS, 29.Jul.2020, 16:17

Konte: Lakše je pomeriti Duomo, nego dovesti Mesija

Lakše je pomeriti Duomo, nego dovesti Mesija, izjavio je trener Intera Antonio Konte reagujući na medijske natpise o dolasku najboljeg fudbalera sveta među crno-plave.
Ovu "staru priču" dodatno je podgrejala kineska kompanija Suning, vlasnik Intera, najavom utakmice sa Napolijem posterom na kome je Mesijeva silueta preko čuvene milanske katedrale.

"O tome se i ne misli, to je uzalud. Posvećen sam mojim momcima i zahvalan sam im na svemu što rade", izjavio je Konte za italijanski Skaj sport.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte: Lakše je pomeriti Duomo, nego dovesti Mesija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2020

Lakše je pomeriti Duomo, nego dovesti Mesija, izjavio je trener Intera Antonio Konte reagujući na medijske natpise o dolasku najboljeg fudbalera sveta među crno-plave...Ovu "staru priču" dodatno je podgrejala kineska kompanija Suning, vlasnik Intera, najavom utakmice sa Napolijem posterom na kome...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.