Konte: Igramo da pokažemo zašto smo prvi

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 19:25

Konte: Igramo da pokažemo zašto smo prvi

Fudbaleri Intera u sredu 12. maja od 20.45 dočekuju ekipu Rome u 36. kolu Serije A.

Inter je već osvojio šampionsku titulu, ali namera trenera Antonija Kontea je jasna, pobeđivati do kraja.

On je uoči meča sa Rimljanima rekao kako mu je cilj da maksimalno ispoštuju Skudeto i pokažu da su ga zasluženo osvojili.

"Roma je odličan tim sa odličnim trenerom. Naš cilj je da damo najbolje od sebe u svim mečevima, da budemo koncentrisani svih 90 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Protiv Sampdorije, momci su igrali zaista dobro. Bez obzira na brojne izmene, timska igra je bila odlična, što je znak jakog profesionalizma. To je pravi način da smo zasluženi prvaci, pobeda je nešto što mora da nam bude stalno usađeno u glavu", izjavio je Konte.

Inter ima drugu najefikasniju navalu u Seriji A, iza Atalante.

Tim iz Bergama je postigao 84, Inter pet golova manje.

"Brojke uvek nešto govore, sada svedoče o našem rastu. Naši brojevi su pozitivni, posebno u drugom delu sezone. Moramo da nastavimo tako do kraja, da sve još poboljšamo. Prošlu sezonu smo završili kao tim sa najboljom odbranom i drugim najboljim napadom, ove godine je ista situacija, ali imamo još šansu da budemo najefikasniji. Do kraja ćemo pokušati da popravimo sve brojke. Zato je želja da budemo na nivou i protiv Rome. Svesni smo da i oni žele da završe sezonu na pravi način. Naš prethodni meč bio je veoma dobar, na kraju su nas iznenadili iz tog kornera u finišu, ali ceo meč je bio odličan", zaključio je Konte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.