Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 14:10

Konovalov: Osvojio sam titulu sa polomljenim rebrom

Najbolji srpski bokser Aleksandar Konovalov izjavio da je do nove titule šampiona sveta došao uprkos nezalečenoj povredi sa kojom je ušao u ring na meč sa Portugalcem Andreom Santošom u okviru spektakla koji je imao i sedam uvodnih borbi.
Aleksandar Konovalov je u Kovilovu savladao portugalskog borca Andrea Santoša nakon pet paklenih rundi jednoglasnom odlukom sudija, a nepun dan kasnije je saopštio da je do pobede došao uprkos povredi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koju je prikrivao.

„Titulu šampiona sveta pobedom protiv Portugalca Andrea Santoša osvojio sam sa polomljenim rebrom. Trpeo sam bolove i krio od svih, a najviše od rivala da mi je na sparingu pre 15 dana polomljeno rebro. Znao je samo moj trener Dejan Pavić. Portugalac me sredinom meča pogodio baš u to mesto, ali sam stegao zube i uspeo", rekao je Konovalov.
Konovalov novi pojas posvećuje porodici, treneru i prijateljima.
"Zahvalnost dugujem Srđanu Bugarčiću i Areni koji su u ova teška vremena korona virusa uspeli da organizuju ovako sjajan turnir "Arena Friday Night Fights 2", rekao je Konovalov, a preneo Kik boks savez.
U vrlo bogatoj karijeri Konovalov je do sada šest puta bio profi prvak sveta, isto toliko puta i amaterski, od čega dvaput u juniorskoj kategoriji, uz brojne medalje, pehare i pojase sa Svetskih i Evropskih prvenstava, Gran prija, mitinga i drugih takmičenja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Konovalov: Osvojio sam titulu sa polomljenim rebrom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2021

Titulu šampiona sveta pobedom protiv Portugalca Andrea Santoša osvojio sam sa polomljenim rebrom, priznao je dan posle trijumfa najbolji srpski bokser Aleksandar Konovalov..."Trpeo sam bolove i krio od svih, a najviše od rivala da mi je na sparingu pre 15 dana polomljeno rebro. Znao je samo moj trener...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.