Konor MekGregor šokirao planetu, ceo svet jutros priča o objavi!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 09:57

Konor MekGregor šokirao planetu, ceo svet jutros priča o objavi!

Da li je ustao na levu nogu ili nije ni spavao posle lude noći,  tek Konor MekGregor je rešio da nas šokira.

Irac koji ima 31 godinu i zaradio je više od 200 miliona dolara u zaista živopisnoj karijeri je objavio da se povlači. Trebalo je da se bori protiv UFC legende Andersona Silve u narednoj borbi, ali ako mu je verovati do toga neće doći.

"Ljudi, povlačim se iz sporta. Hvala vam na neverovatnim sećanjima, kakvi su to trenuci bili", napisao je Irac ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jutra.

Da li je ozbiljan, s obzirom da povlačio tri puta za četiri godine videćemo.

Tek malo je tako voljenih sportista u ringu, jedino čovek je koji je držao dva pojasa, odnosno titule u različitim težinskim kategorijama u isto vreme.

U UFC je zaista bio neprikosnoven pre nekoliko godina, sada smo osim borbe sa Silvom očekivali i rimejk duela sa arhi-neprijateljem Kabibom Nurmagomedovim.

Kako rekosmo, već je najavljivao povlačenje, prošle godine u martu je "otišao", ali se predomislio i vratio u januaru, počistivši iz oktagona Donalda "Kauboja" Ćeronea za 40 sekundi.

Brazilac Silva veliki MMA šampion se nadao da će se sudariti sa Ircem. Silva je jedan od najvećih boraca u istoriji, i bivši šampion u srednjoj kategoriji, Dana Vajt je pripremao tu borbu koja bi zaista bila spektakl.

Sam Vajt kaže da ne zna šta će se desiti zbog pandemije u narednih par dana, a ne da li će se MekGregor opet predomisliti. Irac je, ako ostane pri odluci završio u MMA sa 22 pobede i 4 poraza. Dva poraz u UFC su od Nejta Dijaza, koga je pobedio u revanšu i onaj koji najviše boli od Nurmagomedova, meč koji će ući u istoriju oktagona, sasvim sigurno zbog svega što mu je prethodilo, ali i onoga što se desilo na kraju borbe ada je Rus zbog napada na protivnički stručni štab dobio devet meseci suspenzije i pola miliona kaznu, dok je MekGregor kažnjen sa pola godine i 50 000 dolara.

MekGregor je najviše zaradio u bokserskom ringu, i zo 100 miliona dolara, polovinu ukupne zarade u borbi za Flojdom Mejvederom, najbolji bokser sveta ga je prilično lako pobedio...

Pričalo se o novoj borbi, ali Mejveder prvo nije pristao da se bori u oktagonu, odnosno da izlazi iz svog sporta, a onda se povukao nakon 50 pobeda, bez poraza. Nedavno je proglašen za najboljeg boksera u istoriji...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.