Konkurs za program Aktivne zajednice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za program "Aktivne zajednice"

Trag fondacija objavila je novi konkurs za projekte u okviru programa Aktivne zajednice. Rok za podnošenje prijava je 17. mart.

Program Aktivne zajednice ima za cilj unapređenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji, kroz podsticanje aktivnog uključenja građana i građanki u rešavanje problema.

Svoje projekte na konkurs mogu da prijave udruženja i neformalne grupe građana sa teritorije Repbulike. Maksimalni budžet koji može biti odobren po projektu iznosi 350.000,00 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara.

Inicijative treba da se odnose na lokalnu zajednicu, podstiču aktivno uključenje građana i građanki i donose širu dobrobit lokalnoj zajednici koristeći lokalne potencijale i resurse, kao i saradnju sa drugim sektorima na lokalnom nivou.

Program Aktivne zajednice nije tematski ograničen, te se predlozi projekata mogu odnositi na najrazličitije oblasti: kultura, međuetnička tolerancija i saradnja, rad sa decom i mladima, međugenercijska saradnja, zaštita životne sredine, učešće građana u procesu odlučivanja, pomoć ranjivim grupama i njihova inkluzija i drugo, navodi se u pozivu.

Više informacija o kriterijumima, procesu donošenja odluka kao i uputstvo za prijavljivanje i prijavni formulari mogu se pronaći na sajtu programa Aktivne zajednice ili dopiti putem mejla office@tragfondacija.org.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.