Konkretna pretnja navijača, nisu mogli da ne pomenu Ikardija!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkretna pretnja navijača, nisu mogli da ne pomenu Ikardija!

Stvari su u ovom trenutku veoma jasne, postoje samo dva puta...

Pred Interom je utakmica odluke, pobeda protiv Empolija donosi Ligu šampiona, što je bio i minimalni cilj kluba ove sezone. Sa druge strane, to neće promeniti sudbinu Spaletija koji će dobiti otkaz, ostala je samo formalnost kada je u pitanju Antonio Konte.

Navijači su nezadovoljni, severna tribina "Meace" je izdala saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je ovo dan odluke, da će biti fešta ili rat.

"U slučaju da Inter ostane izvan Lige šampiona, svi ćete, ne samo Ikardi, morati da odete", tvrde besni navijači.

Situacija nije dobra, Spaleti ima crnu istoriju neuspeha kod kuće u odlučujućim utakmicama, a da stvar bude gora, za razliku od rivala u borbi za LŠ, Inter igra protiv tima kome su bodovi potrebni, Empoli bi pobedom u Milanu izborio opstanak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Emeri ima plan, ovo bi bio mnogo bolji Arsenal!

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 11:00

Čitava strategija zavisi od jedne utakmice...Arsenal ima još jednu priliku da se plasira u Ligu šampiona od čega će umnogome zavisiti i strategija na tržištu ovog leta...Protivnik u finalu Lige Evrope jeste Čelsi koji je već obezbedio plasman u najelitnije evropsko takmičenje, ali sigurno da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.