Konačno, pala je i Cedevita uz NEVIĐENI HAOS na kraju!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, pala je i Cedevita uz NEVIĐENI HAOS na kraju!

Ekipa Cedevite Olimpije je poražena u okviru 5. kola ABA lige.

Do petog kola samo su dve ekipe imale maksimalan učinak (Cedevita Olimpija i FMP), a od danas je drugačija situacija.

Ljubljančani su poraženi po prvi put ove sezone u ABA ligi i to od Mornara u Baru rezultatom 77:70.

Poveli su gosti sa čak 10:0, prvih osam poena je postigao Edo Murić, a tek nakon skoro četiri minuta meča domaći stižu do koša i to preko Šehovića.

Nakon slobodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bacanja Marka Simonovića je bilo i 2:16, a onda su proigrali Pulen i Nidam, pa su prepolovili prednost gostiju do kraja prve deonice.

Rejli-Ros je uspevao da svojom dobrom igrom doprinese novom smanjenju rezultata, ali su gosti održavali prednost i na kraju čak i povisili na velikih +13 na velikom odmoru.

Ogromnih +15 su imali gosti iz Ljubljane na startu drugog dela igre, a onda su Uroš Luković i Milko Bjelica održavali svoj tim u igri. Ipak, Pulenove trojke su bile presudne, od -11 su stigli očas posla do -5, a nakon trojke Markote iz trećeg pokušaja u jednom napadu, domaći su stigli do izjednačenja.

Voler je trojkom doneo domaćima prednost, a onda Markota je osetio da je namestio ruku i pogodio je novu trojku za četiri poena prednosti. Do kraja meča je prednost domaćih samo rasla, Rejli-Ros i Nidam su uspevali da pogađaju kada je bilo najpotrebnije, dok su na drugoj strani gosti ređali promašene trojke.

Džejkob Pulen je bio najbolji protiv "svojih", postigao je 17 poena, a 13 je imao Nidam. Kod gostiju Miler-Mekintajer 14 poena.

Ipak, velika frka je obeležila ovaj duel.

Nidam je spustio loptu pre kraja utakmice na parket, uzeo ju je Boatrajt i zakucao, da bi nakon toga navijač uleteo na teren i krenuo na Boatrajta.

Sprečen je veliki incident na kraju, ali ovakve stvari bi mogle skupo da koštaju Mornar.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme - Nerešeno, zašto sada Bel i nije toliko potreban Partizanu? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Zanimljivi tvitovi navijača Partizana...U ispunjenoj hali "Aleksandar Nikolić" ekipa Partizana je dočekala ekipu FMP-a i posle prvih 20 minuta rezultat je 40:40...Zagorac je imao dobar početak meča, nakon zakucavanja pogodio je još jednom za dva poena, a onda su usledile tri trojke "pantera" preko...

Nastavak na Sportske.net...

VTB - Himki razbio Uniks, "grubi" Jović za osam minuta završio utakmicu

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2019, 16:30

Ubedljiv trijumf ekipe iz Podmoskovlja u regionalnom šampionatu...Nije Uniks ono što je bio prethodnih godina, to je sada i jasno...Ovoga puta su poraženi od Himkija rezultatom 109:83, ako poraz nije iznenađenje, onda je poraz sa deficitiom od preko 20 poena svakako nešto novo...Himki igra jako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.